2310474533 info@proset.gr

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας
με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας
και εφαρμογές κατάλληλες για το αντικείμενό σας

Εφαρμογές διαχείρισης δημοσίων οργανισμών
Οι εφαρμογές αυτές (από διάφορες εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού) είναι δομημένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν πλήρως έναν δημόσιο οργανισμό (διοικητικές, οικονομικές, δημοτικών επιχειρήσεων, μισθοδοσίας κτλ.) Η PROSET έχει εξειδίκευση στην υποστήριξη των ΟΤΑ, και προκρίνει ολοκληρωμένες εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός δήμου. Παίρνοντας μια ιδέα…
Εφαρμογές διαχείρισης ιδιωτικών επιχειρήσεων
Η PROSET έχει εξειδίκευση στην υποστήριξη των φαρμακείων, και προτείνει την εφαρμογή Farmakon της CSA που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών ενός φαρμακείου, όπως:

– Εκτέλεση Ιατρικών Συνταγών
– Ηλεκτρονικές Παραγγελίες
– Διαχείριση Αποθήκης
– Διαχείριση Προμηθευτών και Πελατών
– Διαχείριση Χρηματοοικονομικών
– Στατιστικές Αναλύσεις

Μηχανισμοί και εφαρμογές Time & Attendance και Access Control
Σε μια εποχή όπου οι συγχωνεύσεις έχουν ως φυσικό επακόλουθο την δημιουργία όλο και μεγαλύτερων αριθμών εργαζόμενου προσωπικού σε επιχειρήσεις και δημοσίους οργανισμούς, οι ανάγκες για εσωτερικό έλεγχο γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Οι μηχανισμοί Time & Attendance και Access Control, έχουν καταστεί πλέον απαραίτητοι για την κάλυψη αυτου του κενού και την απαρέγκλιτη λειτουργία ενός δημοσίου οργανισμού ή μιας μεγάλης (ή και μικρής) ιδιωτικής επιχείρησης.
Για αυτόν τον λόγο, η PROSET σε συνεργασία με μία από τις πρωτοπόρους εταιρίες, έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής ανάλογων μηχανισμών, προμηθεύει (κατ’ αποκλειστικότητα με Ελληνικό μενού) τις καινοτόμες συσκευές της ZKTeco.

Οι δυνατότητες τους επεκτείνονται από την απλή καταγραφή ώρας εισόδου και εξόδου του κάθε εργαζόμενου, μέχρι την καταγραφή πρόσβασής σε οποιοδήποτε σημείο της επιχείρησης, την απαγόρευση εισόδου, το αυτόματο κλείδωμα θυρών κτλ. ενώ η αντιστοίχιση της ταυτότητας του ατόμου, ξεκινάει από ένα απλό χτύπημα κάρτας ή την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, μέχρι και την ταυτοποίηση των βιομετρικών του στοιχείων όπως δακτυλικό αποτύπωμα ή ανάλυση προσώπου. Οι προτάσεις μας…

Είναι δυνατή επίσης η διασύνδεσή τους διαδικτυακά, επιτρέποντας έτσι στον πελάτη να ελέγχει πλήρως τα δεδομένα των συσκευών που πιθανόν βρίσκονται σε άλλον τόπο από αυτόν που εδρεύει η επιχείρηση.

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, διατίθεται και η αντίστοιχη συσκευή, ενώ συνοδεύεται από το δικό της software που λύνει τα χέρια των διαχειριστών και προσφέρει όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας και ανάλυσης των δεδομένων που μπορεί να απαιτηθούν.

Διαδικτυακή εφαρμογή προαγοράς και αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων (SMS by PROSET)
Η πλατφόρμα αποστολής “SMS by PROSET” δίνει την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα οι πελάτες μιας επιχείρησης, ολικά ή κατά ομάδες, με SMS για νέα όπως:

– Προσφορές σε προϊόντα
– Καινούριες παραλαβές
– Διοργάνωση εκδηλώσεων ή άλλων δραστηριοτήτων

Η διαδικασία αποστολής μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον και τα SMS εμπεριέχουν τα στοιχεία του Αποστολέα. Η δρομολόγηση και παράδοση των μηνυμάτων γίνεται χωρίς καθυστερήσεις με ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα. Συνδεθείτε τώρα…

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ        Singular Logic        Alfaware       CSA       Lemon      ZKTeco      Μέντωρ